Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Remote för en DVD i Odyssey

Fjärrkontrollen för Odyssey DVD-spelare som är inbyggd i Honda bilar är mindre än de flesta handhållna fjärrkontroller, men funktionellt är samma som de som används för att styra DVD-spelare och TV- uppsättningar. För att ersätta en förlorad Odyssey fjärrkontroll, skaffa en universell fjärrkontroll från en elektronikaffär och programmera den med de koder som gör att den kan styra Odyssey. Saker du behöver Review, Universal remote Laptopbatterier
DVD
Visa fler instruktioner
1

Sätt batterier i den universella fjärrkontrollen.
2

Leta reda på koden för Honda Odyssey DVD-spelaren i den förteckning som avses med den universella fjärrkontrollen, listan kan hittas i en bruksanvisning eller på tillverkarens hemsida, eller på en webbplats som specialiserat sig på att tillhandahålla koder för olika enheter till universalfjärrkontroller (se Resurser). Memorera koden.
3

Tryck på "DVD"-knappen på den universella fjärrkontrollen. Tryck och håll in "Setup" eller "Program"-knappen, beroende på fjärrkontrollens tillverkaren. Släpp knappen när knappen på fjärrkontrollen blinkar två gånger.
4

Tryck på siffertangenterna på den universella fjärrkontrollen för att ange det nummer du memorerade. Knapparna kommer nu att blinka två gånger igen. Om knapparna inte blinkar, låter 10 sekunder passerar innan du upprepar hela proceduren igen.
5

Tryck på "DVD"-knappen på den universella fjärrkontrollen. Sätt i en DVD-skiva i den frontmatade slits Odyssey DVD-spelaren. Tryck på "Play"-knappen på den universella fjärrkontrollen för att börja spela upp DVD.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73848.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.