Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Verktyg som behövs för Pad ersätter på en PT Cruiser

Bromsbelägg är anti-transportvägar delar hittades i skivbromsar. De hjälper i fallande värme när bromsarna används för att stoppa bilen genom att dämpa bromsarna, och samtidigt öka livslängden på resten av ditt bromssystem. Underhålla din PT Cruiser bromsbelägg kräver vissa verktyg för utbyte av dessa kuddar. Verktyg

Du behöver ett däck järn för att ta bort muttrarna på din broms rotor, och en metrisk skiftnyckel inställd på att ta bort bromsok bultar från bromsoket. En C-klämma är nödvändig för att fullt ut dra ihop bromsok s kolv, och en momentnyckel och 19-mm-uttag används för att dra åt muttrarna på bromsrotorn efter byte dina bromsbelägg.
Smörjmedel

Silikon broms smörjmedel gäller hjulet monteringstappar och lagret navet i din broms rotor, samt bromsok bultar, se dina nya bromsbelägg tätt passar en gång installerat.
Addera Andra objekt

Du behöver en hydraulisk domkraft för att hålla upp kanten på din PT Cruiser, ger enkel tillgång till bromsbeläggen, och en pallbock till Håll hydraulisk domkraft på plats, flytta den uppåt eller nedåt samtidigt ge mer eller mindre utrymme för att avlägsna bromsbelägg. Använd en hävert bromsvätska till tratten överskott bromsvätska från dina gamla bromsbelägg under deras avlägsnande, och använd en skål för att fånga den överskjutande bromsvätska som rinner genom vattenlåset. Ett par kuddar ersättningsbromsbelägg är installerade på din PT Cruiser när de gamla dynorna tas bort. Använd en trasa för att torka av hjulet monteringstappar, lagret navet på bromsskivan och bromsok bultar, är efter dina gamla bromsbelägg bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73849.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.