Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Pontiac Transport Horn

Hornet på din Pontiac Transport van måste vara i skick för säkerheten och gatan lagligheten av ditt fordon. Hornen är avsedd för din säkerhet, för att låta folk veta om din närvaro så att olyckor kan undvikas. På grund av detta, måste hornet arbeta för att den bilen att passera statlig inspektion. Som en kostnadsbesparing åtgärd, bör du söka begagnade delar återförsäljare eller junkyards efter en ersättare horn, som du kan installera själv i några få steg. Saker du behöver
ersätter horn
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven på din bil och stabilisera den så att du kan fungera.
2

Leta hornet modulen innanför grillen på din bil. Det är cirkelformad, som en skola klocka, och monterade under huven med en tråd inkopplad i uttaget för att ge ström.
3

Använd en skiftnyckel eller skruvmejsel (beroende på hur din horn Modulen är ansluten) för att lossa skruvar, muttrar eller bultar montering beståndet horn. Avsätt dessa bitar så att de inte kommer att gå vilse.
4

Dra tråden satt ur hornet är uttaget. Ta hornet från fordonet.
5

Placera den nya horn på fästet och skruva fast den med de delar du tagit bort från den gamla hornet. Anslut in trådarna i den nya horn. Stäng huven på din bil och kassera den gamla hornet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73852.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.