Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur öppna bagageluckan på en bil om det inte kommer att öppna

Din bilens bagageutrymme är utformad för att säkert och tryggt lagra matvaror , bagage eller något annat du kanske vill lägga in i den . Om din trunk gör sitt jobb lite för väl - nämligen , om du inte kan få i din trunk - försök att inte få panik . Även om det faktiskt kan vara ett problem med din trunk själv , bör din första prioritet vara att få dina saker ur det - och under denna process , kan du bara hitta en lösning på problemet . Instruktioner
1

Prova att använda flera metoder för att öppna bakluckan . Till exempel , de flesta bilar har en omkopplare kan du bara dra i bilen på förarsidan som "poppar " stammen . Om din nyckel inte fungerar , prova att dra denna switch - och vice versa . Tryck på " Trunk " knappen på din keyless inresa enhet , om du har en.
2

bort dina tillhörigheter från din baklucka om du inte kan öppna bagageluckan själv . Beroende på vilken typ av bil din egen , kanske du kan dra ner din baksätet och fria dina tillhörigheter från den låsta bagageutrymmet . När stammen är tom , inspektera området runt låset för att se om något har fastnat på det som skulle kunna hindra den från att öppna .
3

ringa en låssmed om du fortfarande inte kan få bakluckan för att öppna . Om varken variera metod du använder för att öppna bagageluckan eller inspektera sitt lås för att se om det finns något hinder löser ditt problem , det finns en mekanisk fråga med låset .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73867.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.