Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Generatorn laddar Problem

En generator syfte är att ge ström till en bil medan den är igång , liksom för att ladda batteriet . När en växelströmsgenerator problem uppstår, måste det omgående repareras innan problemet blir värre. Drivrem Problem

Bältet som driver generatorn kan orsaka problem som kommer att resultera i att generatorn inte fungerar korrekt . Gamla band kan bli svårt eller sträckt , vilket kommer att få den att glida på trissan . Bälten skall böjas utan sprickor eller andra skador . Bältet måste också vara ordentligt sträckt för att driva generatorn .
Problem med ledningarna

skadade kablar eller lösa anslutningar på generatorn kan orsaka problem med generatorns prestanda . Kontrollera att se till att ledningarna inte är skadad ( kraftiga böjar , saknad isolering , etc. ) , och att anslutningarna är säkra och fria från korrosion .
Annars Generator
< br >

generatorns ålder , kan den elektriska utsignalen börjar gradvis sjunka genom normalt slitage . Det enklaste sättet att kontrollera den är att ha det testas vid ett Bildelsaffärer . De flesta butiker kommer att kontrollera en generator för gratis , och testet kan göras med generatorn på eller stänga av bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73878.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.