Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Dash i en 2010 Dodge 3500

För att komma åt radion eller kombiinstrumentet ledningar, måste du ta bort instrumentpanelen på din 2010 Dodge 3500. Eller om instrumentbrädan är sprucken eller bleka från användning, kanske du vill ersätta den med en ny eller begagnad i gott skick som kan hittas på en automatisk haverera gården. Instrumentpanelen består av flera våder, del överlappar varandra. Du kan ta bort streck från ditt hem garage med ett par billiga och lättillgängliga verktyg. Saker du behöver
kryssmejsel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ställ i nödbromsen och skift fordon i låg växel. Om du har en automatisk växellåda, lägg i parken. Luta rattstången nedåt.
2

Lossa de fyra skruvarna på den nedre och övre delen av instrumentpanelen med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Bända runt kanten på plasten som är ovanför rattstången och runt radio och A /C styr med hjälp av en platt skruvmejsel.
3

Dra ut plastbiten, som kallas en infattning, tills den lossnar från sina clips. Koppla den elektriska ledningar bakom det.
4

Hitta knä bolster och ta bort skruvarna med en Phillips-skruvmejsel. Knäet bolster är en panel på den nedre delen av instrumentbrädan vid förarens knän. I händelse av en olycka, absorberar det den framåt-rörelse energi av förarens kropp och därmed minska kraften av krock. Bänd upp sina klipp längs toppen med en platt skruvmejsel. Koppla länken klippet för parkeringsbroms. Länken klippet är en U-formad under spaken.
5

Öppna handskfacket och skruva alla skruvar. Dra den omgivande panelen från handskfacket och lossa de elektriska ledningarna bakom det.
6

Leta passagerarsidan i instrumentpanelen och kräng av locket med en platt skruvmejsel. Ett ändlock är en liten rund plastbit som täcker huvudet av en skruv för att skydda den och att det ser mer estetiskt tilltalande. Skruva loss skruven bakom det. Lossa de sista åtta skruvarna längs övre och nedre delen av instrumentpanelen och dra ut handskfacket och panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73885.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.