Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Automotive Paints & Coatings

En professionell bil lack kan ge pricken över till en ny eller reparerad bil . Många bilister dock förbise hur branschens senaste materialen också kan ge bestående fordonsskydd Primers

Primers skapar en barriär mellan metalldelarna på paneler auto organ och slutliga färdiga lacken . Förutom att förhindra korrosionsproblem , hjälper en primer också till att främja vidhäftning , så att färgen kommer att hålla sig till ytan av ett fordon på ett effektivare sätt .
Paints

färg appliceras direkt över primer för att ge en bas färg på ett fordon . Idag , gynnar fordonsindustrin vattenbaserade produkter över tvåkomponentsprodukter akryler grund av den låga polyisocyanat innehåll, vilket gör det säkrare att använda. Vatten - baserade färg torkar till en matt , platt yta och kommer inte att fungera som sluttäckning , medan akrylsystem torra att ge en blank , hård skyddande yta .
Klarlacker

Klarlack appliceras över toppen av vattenbaserade färger för att ge en transparent och hållbar finish . Samt producera den slutliga glans till ett , lack klarlack också torra för att skapa en skyddande tätning som isolerar basfärgen från någon risk för skador .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73910.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.