Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar på vindrutan i en 73 Camaro

Du kan installera en vindruta på 1973 Camaro med hjälp av en vän. Chevrolet introducerade Camaro till Nordamerika under 1967 som en konkurrent till Fords Mustang. Vindrutan håller taket från att kollapsa vid en olycka. Det hjälper också att hålla dig från att kastas ur fordonet. För att göra detta jobb, behöver du några leveranser som kan hittas på de flesta bildelar butiker. För att spara pengar, ring din lokala auto haverera gården för att se om den har några 1973 Camaro vindrutor i gott skick. Saker du behöver
Stor platt skruvmejsel
Maskeringstejp
stor kniv
Assistant Review Arbetshandskar
Byte packning
våt handduk
Byte vindruta Vindrutan tätningsmedel
nylonlina, en halv tum tjock
Vaselin
Visa fler instruktioner
1

passar en packning runt den nya vindrutan. Kontrollera att skåran på packningen kommer att ställas inför utsidan av Camaro när vindrutan har installerats.
2

Kör en linje av tätningsmedel längs kanalhalvan runt packningen.

Billiga 3

Torka lite vaselin i packningen: s yttre spår, lägga till lite extra till upptill och nedtill av packningen. Linje ett nylonlina runt det yttre spåret börjar längst ned i mitten av packningen. Lämna en bit snöre vid start-och slutpunkt.
4

Sätt på dig arbetshandskar, och har din hjälpare sätta på arbetshandskar. Tillsammans satte vindrutan i vindruteramen från fordonets utsida. Skjut nylonkorder i Camaro så de vilar på instrumentbrädan.
5

Dra en sladd ut och runt ramen för att dra packningen läpp inne i bilen. Samtidigt, har din hjälpare trycka packningen på utsidan kanten av vindrutan ram.
6

Låt tätningsmedlet härda i 24 timmar före körning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73915.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.