Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en vindruta på 1953 Ford F-100 Pickup

Du kan installera en vindruta på din '53 Ford F-100 pickup direkt från hemmet, med hjälp av en assistent. Spara lite pengar genom att hitta ett kvalitetssystem, som används vindruta från en automatisk haverera gården. Din Ford vindrutan inte bara skyddar dig från väg skräp men det faktiskt håller taket från grottkrypning på dig i händelse av en olycka. Därför är det viktigt att korrekt installera vindrutan så att den kan fortsätta att skydda dig och dina passagerare. Saker du behöver
Packning
Byte vindruta
Vaselin
nylonlina, ½ tum tjock
Vindruta tätningsmedel
Assistant med arbetshandskar
Visa fler instruktioner
1

Placera den nya packningen i en varm, solig plats för att göra det mer mjuk och flexibel.
2

Montera den nya packningen tätt runt ersättare vindrutan. Kontrollera att packningen är slitsen står utanför fordonet. Linje en sträng av tätningsmedel längs botten kanalen runt packningen.
3

Spread vaselin i det yttre spåret av packningen, lägga lite extra till toppen och nedtill.

4

Linje yttre spår av packningen med en tung nylonlina, vilket innebär att ungefär en fotlängd på varje ände hänger ut från botten centrum.
5

Placera vindrutan, med hjälp av din assistent, till vindruteramen utanför pickup. Bär arbetshandskar. Se till att du placerar dinglande sladd inuti fordonet först.
6

Sitt i förarsätet medan din hjälpare står framför fordonet, mot vindrutan. Dra den ena sladden ände hela vägen runt ramen. Detta bringar packningens gummiläpp i insidan vindruteramen. Har din hjälpare tryck på packningen i ramen.
7

Låt tätningsmedlet härda i 48 timmar innan du kör pickup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73927.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.