Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar 1991 Chevy Korsika dörrlås

Om dörrlåsen i din Chevy Korsika har problem att arbeta, de mest sannolika problemen ligger i vevstakarna bryta eller lossnar eller låscylindern själv blir skadad. Du kommer att behöva få in dörren för att rätta till några av dessa problem. Lyckligtvis är installationen av Korsikas dörren ganska enkelt när det gäller att ta bort dörrpanelen och tillgång till de låskomponenter. Du kan behöva göra en del flyttar in och ut ur bilen från den andra sidan om låset inte kommer att låta dig öppna den trasiga dörren. Saker du behöver
Skruvmejsel
Torxnyckel
Trim pinne
länkstänger
låscylindrar
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort manuell fönster handtag (tillval) med ett fast verktyget på klippet och sedan skruva bort den inre dörren och dra handtagen med en skruvmejsel och Torxnyckel.
2

Skruva den inre panelens skruvarna och bänd panelen från dess clips och kardborreband hållare med en trim pinne. Ta bort panelen från dörren.
3

inspektera tillståndet av stängerna som förbinder dörrlåset till dörrhandtag och anslut dem med sina klipp om de är bortkopplade. Koppla stängerna helt och byt ut dem om de är skadade.
4

Lossa fästskruven för låscylindern och dess C-liknande hållare för att ta bort det från dörren om cylindern är skadad.

5

in låscylindern i dörren med sin packning, klipp och fästskruven om du ska byta cylindern.
6

Anslut stängerna till låset om du var tvungen att koppla bort dem för att ta bort låscylindern.
7

Anslut dörren dörrfoderpanelen med sina clips, kardborrband hållare och skruvar. Anslut de inre handtagen med tillhörande skruvar och fönstret handtaget med sitt klipp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73940.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.