Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är en motor Mount Strut Bracket ?

En motor mount strut fäste består av flera separata delar och komponenter . Struts och fästen är de viktigaste komponenterna som utgör motorn KONSOLUPPHÄNGNING strut . Dessa delar hjälper motorn köras genom att ansluta alla komponenter i motorn tillsammans så delarna kan köras i samklang med varandra . Mount

Fästet är oftast gjord av stål eller gummi . Det är ett anslutningsstycke för andra komponenter hos motorn. Enligt ordlistan på AutoZone.com , motorfästen inkluderar " remskivor , monteringsplattor , bälten och tillbehör som behövs för att montera en kompressor . "
Fjäderben

strut är den del av motorn som hjälper motstå kompression och i gengäld bidrar till att stärka ramen hos motorn. Enligt ordlistan på AutoZone.com , stöttor " upprätthålla knogen position och fungerar som stötdämpare för att styra vår handling i ett fordons upphängningssystem . " Struts som har misslyckats eller slutat arbeta kan göra att bilen studsar runt eller skaka under körning .
Säkerhet

Konsekvent kontroller på motorfästen och konsoler strut kan hjälpa till att minimera motorns frågor . Brutna fästen kan leda till läckage och punkteringar hos motorn. Trasiga stag kommer att hålla din bil från att absorbera kompressioner , vilket leder till punkteringar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73941.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.