Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2003 Chevy Astro Van Factory Hitch specifikation

dragkrok kan vara en extra och ofta oväntade perk när det gäller fordon. Den 2003 Chevy Astro var en mini van som kom in både passagerar-och versioner last, och båda modellerna kom med en fabrik skumt och respektabel dragkapacitet. Astro van tjänade bra på bogsering en nyttofordonstrailer för arbetsuppgifter eller en båt för äventyr helgen familj. Medan minibussar var storsäljare i slutet av 1980 och början av 1990, blev de mindre med införandet av SUV. Cargo Van Dragkapacitet

Även Astro last van har endast de två främre sätena, ger sin motor mer kapacitet än passagerare van. Lasten van finns i en två-wheel-drive eller all-wheel-drive version. De två-hjulsdrivna last van har en dragkapacitet på 5,800 pounds, och all-wheel-drive kan bogsering 5,600 pounds.
Passenger Van Dragkapacitet
< p> Den Astro passagerare van har mer tillgängliga sittplatser, men bogsera kapacitet är mindre än lasten. De två-hjulsdrivna passagerare van har en dragkapacitet på 5400 pounds, medan all-wheel-drive passagerare version är kapabel att dra 5,100 pounds.
Tongue Vikt

Både gods-och persontrafik versioner av Astro kan ha en trygg tunga vikt på 500 pounds. Det är möjligt att få en ytterligare 10 till 15 procent av kapaciteten och tunga vikt genom att installera en eftermarknad dragkroksenhet känd som en tyngd-distribuera skumt. Addera Safety

Närhelst ett fordon är bogsering något bakom det, är säkerheten en prioritet. Kontrollera att alla lampor är i funktionsdugligt skick, och har någon hjälp att kolla blinkers, bromsljus och backljus. Det är aldrig bra att gå över hastighetsgränsen med en släpvagn. Ta hand genom kurvor, och undvika plötsliga riktningsförändringar. Bromsning kommer att kräva mer tid och avstånd än utan något i släptåg, så planera dina stopp därefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73979.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.