Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Jeep Wrangler Problem Transmission

Den 3 november 2009 meddelade Chrysler LLC och National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) ett återkallande av 88.461 Jeep Wrangler fordon för överföring problem som potentiellt kan orsaka en brand . Defekt

Enligt Chrysler och NHTSA , vissa årsmodell 2007-2008 Wranglers Jeep tillverkade från och med juni 2006 till och med juli 2008 är utrustade med automatiska växellådor var felaktigt inte utrustade med en temperatur varningssystem .

Risk

En brand kan uppstå om vätska kokar över och kommer i kontakt med den heta motorn , per NHTSA . Detta kan orsaka personskador till konsumenter och /eller skada på egendom .
Remedy

Återförsäljarna måste inspektera och installera en " varm olja " meddelande i instrumentet kluster och varningssignal som indikerar en förhöjd tillstånd transmissionsolja , enligt NHTSA . Addera anmälan

Chrysler skickas anmälan till registrerade fordonsägare med instruktioner för att föra de drabbade Jeep Wranglers till auktoriserade återförsäljare för reparation i februari 2010 . Berörda förare som inte fått anmälan kan kontakta Chrysler eller NHTSA att avgöra om deras Jeep Wranglers kan bli föremål för dessa överföring problem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73981.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.