Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att blöda Bromsar båttrailer

Båtliv har blivit ett populärt tidsfördriv för många människor. Med hjälp av båtar som en semester, är korrekt underhåll av båttrailer som behövs för att säkerställa kontinuerlig transport. Med interaktion med saltvatten, kan bromsarna på släpet skadas. Föroreningar i bromsvätskan kan orsaka att bromsarna inte prestera till den standard som krävs. Om detta inträffar, måste man blöder bromsarna, och ersätta den vätska att säkerställa att de fungerar korrekt. Detta förfarande bör genomföras på en regelbunden basis. Saker du behöver
Skruvmejsel
avluftningsslangen container
glas med bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Fyll huvudcylindern med ny bromsvätska.
2

Infoga en avluftningsslangen på luftningsskruven av hjulet cylinder längst bromsen bort från huvudcylindern. Placera den andra änden av slangen i en glasbehållare av bromsvätska.
3

Lossa skruven bromsen bleeder. Ha en hjälpare trycka stångenheten med en skruvmejsel. Detta kommer att gälla kraft till framsidan av kopplaren fallet montering, tvingar ut bromsvätska och eventuella luftbubblor i den. Leta efter bubblor i vätskan i glasbehållaren.
4

Ta slangen och dra åt luftningsskruven. Upprepa proceduren på alla bromsarna. Kontrollera att huvudcylindern inte får mindre än halvfullt.
5

Refill huvudcylindern med bromsvätska när processen är klar. Kontrollera att bromsarna på din båttrailer fungerar korrekt innan kontinuerlig användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73997.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.