Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ombyggda Transmissioner Vs. Nya Transmissioner

Enligt Jacques Richot av Mister Transmission i Winnipeg, "De flesta nya växellådor är faktiskt ombyggnader. Endast ett fåtal tillverkare säljer [transmissioner] helt nytt." Innan du köper en ny växellåda, bekanta dig med de olika typerna. Nya Transmissioner

Endast en handfull företag göra nya överföringar som reservdelar. I de flesta fall, nya växellådor bara komma med en ny bil. Om ett garage ger dig ett "nytt" överföring, frågar om det verkligen är ny eller en fabrik ombyggd växellåda.
Begagnade Transmissioner

En begagnad växellåda är precis vad det låter som: en sändning tas bort från en annan bil. Om du köper en begagnad växellåda, fråga om dess skick och om det har genomgått en underhålls-check. Också fråga om några garantier som kan komma med det.
Ombyggd Transmission

Transmission ombyggnader brukar ske vid ett garage och kan innebära ombyggnad av din nuvarande transmission . I en ombyggnad, tar mekanikern isär och rengör din växellåda, reparera eller byta ut eventuellt skadade delar.
Renoverade

Renoverade växellådor är samma som fabriken ombyggda transmissioner. Processen är i princip samma som med en ombyggd växellåda utom en materialåtervinna sker i en fabriksinställning. Bilens ursprungliga tillverkaren utför oftast detta jobb, som vanligtvis kommer med en garanti eller garanti från företaget. Addera Tip

Enligt Cottman Transmissions i Des Moines, Iowa, Du kan spara pengar genom att prissätta överföring och installation separat. Skaffa en offert för överföringen själv och en annan offert för kostnaderna för att installera överföringen. Du kanske kan köpa sändningen någon annanstans till ett lägre pris och sedan betala för att få det installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74002.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.