Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Mopar insugningsröret Specifikationer

I insugningsröret är den del av din motor som distribuerar förbränningen ämnet och /eller luft konsekvent genom insugsportarna på dina topplock. Utan insugningsröret, skulle din motor prestanda lida, och du skulle förlora motorns verkningsgrad. Ett företag som gör inloppsrör är Motordelar (Mopar), ett dotterbolag till Chrysler Group LLC. Det gör inloppsrör för Ram, Jeep, Chrysler och Dodge fordon, men du kan bara köpa dem från auktoriserade återförsäljare. Mopar 426

Mopar 426 Hemi Crate Engine ger dig upp till 486 foot-pounds av vridmoment, och det kommer med en dual quad insugningsröret. Insugningsröret i denna motor är tillverkad av aluminium, vilket gör det ganska lätt. Den är utformad för tävlingsbilar eller för dem som bara vill ha mer vägkraft. Denna komplexa har också en dubbel plan M1, och du kan omvandla denna grenröret så att det är kompatibelt med AVC förgasare. Det är dock redan kompatibel med stor port och förgasare Holley. Motorn ger dig upp till 465 hästkrafter, och hästkrafter i allmänhet lika mellan 735,5 och 750 watt. Den Mopar hemsida visar att denna motor är en uppdaterad version av 426 designen, men den nya designen ger dig en mer effektiv och potent motor.
Six Pack

Den Six Pack insugningsröret är för 413, 440 och 426W-motorer. Den är gjord av aluminium, och den har högt vridmoment och hästkrafter, så att du kan gå från viloläge till cirka 6.000 varv per minut. Det är en två plan insugningsrör och har rektangulära portar. Dessa portar kan du använda den här insugningsröret för både små och stora tillämpningar. Enligt Mopar hemsida, kan du använda denna insugningsröret för både "street och applikationer remsor."
Cross Ram

Max Wedge Cross Ram Intake Manifold fungerar med alla typer av RB motor som använder Max Wedge topplock, särskilt Dodge Ram. Detta grenrör är tillverkad av aluminium, och det är en enda plan M1 typ av grenrör. The Max Wedge Cross Ram insugningsrör ökar den totala luftflödet genom samlingsröret med nästan 20 procent, enligt den Mopar webbplats. Skaparna av denna grenrör utformat att fungera med alla typer av Holley 850 kubikfot per minut förgasare som har en 2-1/8 tums avgassystem header. Enligt Mopar webbplats, ökar denna insugningsröret också din motorns effekt, och motorn ger dig 505 hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74021.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.