Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

1996 Dodge Caravan 3.8L: startar inte

Dodge Caravan är en minibuss som använder 3.8L olja. Om du har problem med att starta din Dodge Caravan, måste du kolla in två frågor: Batteriet och bränslenivå. Batteriet på vagnen används för att starta motorn, men kan motorn inte köras utan bränsle. Kontrollera batteriets livslängd och bränsle på din husvagn kommer att avgöra om reservdelar behövs. Du behöver inte vara en bilmekaniker för att lösa ditt problem. Du kan göra det själv. Saker du behöver
Soda
Stålborste
Startkablar
Nytt batteri
Gas
Visa fler instruktioner
1

öppna huven av Dodge Caravan och lokalisera batteriet. Detta bör vara på höger sida av motorn.
2

Look batteripolerna över för eventuella korrosion. Lossa batteripolerna med en hylsnyckel och sedan ta bort klämmorna från batteriet. Addera 3

Använd en stålborste och läsk för att ta bort rost från batteripolerna. Anslut plintarna tillbaka till batteriet och sedan försöker starta bilen.
4

Jump starta van med startkablar och en annan bil batteri om det behövs.
5

Tillåt van att springa i 15 minuter och slå sedan van off. Försök att starta om van. Om van inte startar då batteriet inte håller en laddning. Byt ut batteriet.
6

Kontrollera bränslenivån. Tillsätt 1 gallon gas till din Dodge Caravan och sedan försöker starta bilen. Om van startar, byt gas mätare i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74027.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.