Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

1976 Cadillac 500 Specifikationer

I 1976 var den vanliga motorn på full-size Cadillac på 7,7 liter, V8, 500-kubiktum som tillhandahöll mjuk gång och makt att Cadillacs i tiden var känd för. I ett övergångsår, eftersom bolaget rullade ut mindre motorer i Sevilla, var 1976 500 en av de sista stora V8-motorer som finns lager i en Cadillac. Storlek

Cadillac 500 är en 500 kubiktum motor, som är massiv med modern standard och respektabel storlek genom standarder muskel bil av femtiotalet och sextiotalet. Matcha denna storlek med en 7,7 liters kapacitet, var 500 kan massor av kraft.
Cylindrar

Cadillac 500 sprang åtta cylindrar, vilket gör det till en V8-motor. Dessa motorer återfinns sällan i dag, eftersom ekonomin är mer intresserad av bränsleeffektivitet än råstyrka. Emellertid var dessa motorer vanligt på sjuttiotalet och fortfarande används på bilar avsedda för racing och högt vridmoment lastbilar gjorda för dragande, liksom high-end sportbilar.
Fuel leverans Systemet

Använda en förgasare för bränsletillförsel, var Cadillac inte kunna dra nytta av snart-till-vara-utvecklade bränsleinsprutning, utan förlitat sig på den beprövade system som motorer bil förbränning hade använt sedan starten. Lättare att underhålla och justera th, var e förgasare standard under minst tio år efter det att 500 inte längre produceras.
Årsmodeller

500 användes på 1971-1976 årsmodeller, med en kort fem års sikt som återspeglade den förändrade uppfattning om hur en bil ska köras på sjuttiotalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74050.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.