Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Dent Removal Tools

Paintless buckla avlägsnande har praktiserats av auto proffs i flera år , och blir mer allmänt känd utanför branschen , enligt MSN Autos . Många bucklor kan även tas bort hemma med en mängd olika verktyg . Whale Tails

Whale svansar är verktyg som har namn efter formen på verktyget huvud . De är mycket tunna och kan skjutas in i trånga utrymmen , till exempel mellan dörr hängslen . Dessa verktyg kan komma runt gemensamma funktioner såsom en trusion bar , vilket skyddar förare i händelse av en olycka , för att dunka ut bucklor från insidan bildörren .
Dörr Krokar
< p > En dörr krok är ett annat verktyg som lätt kan glida in i trånga utrymmen för att dunka ut bucklor . Dessa verktyg kan enkelt reparera bucklor nära till kanten av ett soltak eller på toppen av bildörren . De är gjorda för både höger - och vänsterhänta .
Lyktor och reflexer

optimal sikt är ett måste när man reparera bucklor i bilar . Belysning och reflexer kan kräva viss undervisning i syfte att använda dem på rätt sätt , men efter det , de är en enorm hjälp i tända ett område tillräckligt väl för att se effektivt när du tar bort bucklor .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74061.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.