Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter den främre våren på en '88 Chevy Camaro

Skruvfjädring ger absorption för olika vägförhållanden, vilket ett fordon att ha en mjuk gång. När fjädrarna är komprimerade under långa tidsperioder, förlorar de till slut sin ursprungliga längd, vilket gör att attraktionen att lida. Byte av främre fjädrarna på en 1988 Chevrolet Camaro kräver några speciella verktyg och bör endast utföras av erfarna mekaniker. Saker du behöver
Hydraulisk lyft block
Wheel
Para av pallbockar
1/2-in. spärrnyckel
1/2-in. Ratchet socket uppsättning
Justerbar skiftnyckel
Lug socket
insexnyckel ställa
Spiralfjäder komprimeringsverktyget
Visa fler instruktioner
ett kvarter

rum under bakhjulen så att hindra fordonet från att rulla upplyft. Lyft bilen med en hydraulisk hiss och plats för två pallbockar i chassi strukturella poäng bakom framhjulen. Detta kommer att orsaka framhjulen att sag på grund av trycket av spiralfjädrar och chocker. Sänk och placera den under kontroll armen. Lyft tills hjulet höjs till normal läge.
2

bort klackarna med en 1/2-in. spärrnyckel och uttag klack. Placera klackarna i hjulet och skjut hjulet under fordonet för extra säkerhet. Använd lämplig storlek insexnyckeln för att ta bort hållaren bultarna för bromsoket. Ta bort bromsok och och placera den på en låda eller tegel för att förhindra den från att dra i bromsen linje. Lokalisera hopfogningshjulet nav och ta bort de två bultarna belägna på flänsen av de nedre och övre styrarmar. Ta navaggregatet och plats åt sidan.
3

Använd 1/2-in. spärrnyckel och lämplig storlek med sockel för att ta bort den främre stöt. Dra chocken från styrarmarna och lägg åt sidan. Sakta sänka den hydrauliska lyften under den nedre länkarm för att tillåta fjädern att frigöra komprimering spänning.
4

Ta hissen och placera spolen verktyget våren kompression inuti spiralfjädern. Justera verktygsarmama att greppa på våren och dra åt komprimering bulten med en justerbar halvmåne wrench.Tighten komprimering verktyget tills fjädern kan tas bort från fästena kontroll arm. Sakta lossa kompression verktyg för att ta bort den från våren. Montering av den nya fjädern är motsatsen till borttagande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74063.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.