Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Mercedes Benz C230 startar inte

Mercedes C230 är en fyrdörrars sedanmodell som kräver bensin och ett bra batteri för att starta ordentligt . Den vanligaste frågan med en bil inte startar antingen med batteriet är dött eller om en låg avgift , eller om bilen inte har tillräckligt med bränsle för att starta . Du behöver inte vara en certifierad Mercedes mekaniker för att få din C230 igång igen . Du kan felsöka problem genom att kontrollera batteriet och nivåerna bränsle själv . Saker du behöver
Gas kablar
Jumper
Nytt batteri
Visa fler instruktioner
1

Tillsätt 1 gallon gas till din C230 och slå sedan på nyckeln i tändningslåset och på ett par gånger medan du pumpa C230 gas pedal . Detta kommer att engagera bilens bränslepump .
2

Vrid tändningen och lyssna efter ett klickande ljud . Har en mekaniker kolla starter om du hör ett klickande ljud
3

Vrid över utan att starta bilen . Kontrollera de elektriska lamporna i bilens instrumentbräda . Om lamporna inte tänds eller lamporna är riktigt svag , måste batteriet laddas eller bytas ut .
4

Jump starta C230 med en annan bil och ett par startkablar . Låt bilen att köra i ca 5 minuter och sedan stänga av den . Försök att starta bilen . Om bilen inte kommer att slå tillbaka på , måste du byta ut batteriet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74070.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.