Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

1997 Chevy Lumina Problem

Problem med 1997 Chevy Lumina har lett till att säkerheten påminner av General Motors och reklamation till National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Problem allt från motorproblem till svårigheter med servostyrning. Styrning

Styrservo problem i 1997 Chevy Lumina gav en säkerhet minns i 2003. En tillverkning misstag i de nedre drevet lagren kan tillåta kullagren att falla ut, vilket kan leda till att föraren har för att utöva extra kraft när man försöker vrida ratten. I vissa fall kan vrida vänster vara nästan omöjligt.
Bränslesystem

ett fabrikationsfel i vissa eftermarknaden Delphi tillsynsmyndigheter bränsletryck används i utvalda 1997 Chevrolet Lumina fordon kan orsaka ett bränsleläckage som kan leda till en brand. Dessa filter har återkallats under 2007.
Transmission

Olika 1997 Lumina transmission problem har rapporterats av konsumenterna till NHTSA och åtgärdas inom teknisk service bulletiner från tillverkaren. Dessa inkluderar läckor transmissionsolja, halka och oberäkneligt /intermittent växling, och gå ut ur enheten och till neutralläge. Edmunds.com rapporterar att tillfälliga problem med den här bilens TCC (momentomvandlarkoppling) regulatorventil kan "känna sig som en motor miss när du kör mellan 40 och 60 mph." Som av 2010, har inga återkallelser berodde dessa problem.
Motor

Motorproblem i 1997 Chevy Lumina, som behandlas av teknisk service bulletiner, har problem med grov tomgång och intermittenta misständningar. Konsumenterna har rapporterat till NHTSA problem med motorfästen faller ut och kylvätska från grenröret läcker in i motorn. Inga återkallelser har resulterat från dessa frågor, som av 2010. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74081.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.