Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

500 Holley Förgasare specifikation

The Holley Performance Products Company, baserat i Bowling Green, Kentucky, tillverkar och reparerar Holley 500 Two Barrel förgasare som en del av sin fulla lineupen av gatakapacitet, racing, specialitet och marina förgasare. Holley förgasare är tydligt känd för sin användning av National Association of Stock Car Auto Racing, Inc. (NASCAR). Den Holley 500 Two Barrel förgasare kan monteras i Ford, Chrysler och General Motors motorer fabriken. Funktioner

Holley 500 Two Fat förgasare styrs av en manuell choke. Förgasaren har en 50-cc accelerator pump, och är lämplig för street racing och officiellt sanktionerade, oval-track organisationer racing som NASCAR. Den Holley 500 funktioner en tidsinställd gnista port, en fullt vakuum port och en PCV-port. Den Holley 500 Two Barrel förgasaren är inte kompatibel med automatiska överväxel växellådor.
Specifikationer

Holley 500 Two Barrel förgasare har en primär rating doseringsmunstycke av 73. Pumpen utströmningsmunstycke har en rating på 0,028, och en effekt ventil rating av 50. Den Holley 500 Two Barrel förgasaren är 12.250 inches i längd, 11 tum i bredd och 7,5 inches i höjd.
Ändringar

Holley 500 Two Barrel förgasare kan ytterligare modifieras med tillämpning av flera valfria delar, inklusive en Chrysler gasreglaget förlängning, en elektrisk choke, en manuell choke styrkabel, en de-choke koppling, en jet kit och en Ford automatlåda konsol. Den Holley 500 Two Barrel förgasare kan användas för att modifiera Ford, Chrysler och General Motors motorer fabriken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74082.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.