Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får man en skrapa av Chrome Wheels

På grund av deras höga reflektionsförmåga, repor tenderar att vara ganska synlig på förkromade ytor. En otäck repa eller Jigg kan lätt distrahera från skönheten i hjulen. Om scratch är mindre, kan en enkel polering vara allt som krävs för att ta bort den. Om, å andra sidan, löper skadan djupt in den pläterade ytan måste scratch fyllas i och sedan-bättras med färg. Saker du behöver
Grade 0000
stålull Rubbing
Epoxy
tandpetare
Chrome Bättringsfärg
Mild polska
putsdyna
Show Mer Instruktioner
1

Känn scratch med nageln. Om skadan inte sträcker sig djupt in i bordläggningen, kan det sannolikt vara kratsade ut. Torka av hjulet för att avlägsna smuts och skräp innan du fortsätter.
2

Polera scratch med klass 0000 stålull som har doppats i gnugga förening. Använd små, cirkulära rörelser, ansöka om ett nytt gnugga föreningen ofta. Fortsätt med detta i flera minuter, pausa regelbundet för att torka av området och utvärdera framstegen. Om scratch avlägsnas genom processen, anser uppgiften klar. Om inte, kommer hjulet måste röras upp.
3

Blanda en liten mängd epoxi genom att följa anvisningarna på förpackningen. Med hjälp av en tandpetare, fyll i repan med epoxy och låt det torka. Polera området igen med stålull för att jämna ut ytan.
4

Täck epoxi med ett skikt av krom bättringsfärg. Låt färgen torka och sedan polera den med en putsdyna och en mild färg polish. Använd inte stålull på färgen. Om det behövs, stryk en andra gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74093.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.