Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Machine Shop Anslutningsblock Verktyg

Cylinder-head portering är gradning ner avgasportarna och intag av en förbränningsmotor så att luft strömmar genom smidigare. Portering bringar motorn till maximal effektivitet och är nödvändig för hög-uteffekt på moderna motorer, såsom i racing fordon. De flesta portning tips är tillverkade av hårdmetall eller annan tung metal. Icke järnhaltiga-Cut Burr

icke järnhaltiga skuren grader används främst på mjuka material som aluminium, armerad plast och mjukt stål. De har en platt, hög-flöjt finish för snabb avverkning och enkel spånflöde.
Cylinder-Med-End-Cut-Carbide Rotary Burr

cylinder- med-end-cut-karbid roterande filen är för användning på järn, hårdare material samt gummi och glasfiber. Den använder höger-och vänster-cut spiraler för en fin yta med små marker och mindre vibrationer. Diametern på burr är 3/8 av en tum.
Hugget Burr

hugget grader är avsedda att användas på hårdare material. De kan användas vid låga hastigheter och minska storleken av marker. En dubbel-cut burr har vänstra flöjter att minska dragverkan. Addera Tree-Carbide Rotary Burr

Trädet hårdmetall roterande filen är gjord av solid hårdmetall och kommer till en punkt i slutet. Det är en dubbel-cut burr användas på järnhaltiga material. Diametern på huvudet är 3/8 av en tum med en 3/4-tums skärlängd. Addera Boll-nosed-Cylinder-Carbide Rotary Burr

Bollen-nosed-cylinder-karbid roterande filen är för användning på järn, hårda metaller samt gummi och glasfiber. Den använder höger-och vänster-cut spiraler för en fin yta med små marker och stickor. Diametern på burr huvudet är 3/8 av en tum.
Inverted-Cone-Carbide Rotary Burr

Den inverterade-cone-karbid roterande filen är tillverkad av hårdmetall med platt ände. Den levereras i dubbel-cut och alternativa skuren grader och används på järnhaltiga material. Diametern på huvudet är 3/8 av en tum med en 3/4-tums skärlängd.
Ball-nosed-Cone-Carbide Rotary Burr

Bollen-nosed-kon-karbid roterande filen är för användning på järn, hårdare material samt gummi och glasfiber. Den använder höger-och vänster-cut spiraler för en fin yta med små marker och mindre vibrationer. Diametern på burr är 3/8 tum med en 1-tums längd snitt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74099.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.