Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2010 Equinox Alignment Specifikationer

Chevy introducerade Equinox 2005. Enligt Edmunds.com är Equinox en av ett växande antal "" plus-size "små crossover stadsjeepar" som kombinerar stil och nytta av en traditionell SUV och samtidigt ge bättre kördynamik och bränsleekonomi. Equinox är inne i sin andra generation, efter Chevy omgjorda det för 2010 års modell. Allmän Alignment Information

2010 Chevy Equinox kom i flera fyrhjulsdrift och fyra navkapslar drive. Emellertid var justeringsalternativen specs samma för alla klippningar. Caster, camber och toe-in var justerbar på fronten, medan camber, toe-in och dragkraft vinkel var justerbar på den bakre änden. Den caster är vinkeln på en imaginär linje dragen genom den övre styrningen pivot och den nedre styrningen pivot av ett hjul vid mätning från sidan av ett fordon. Camber är det sätt som ett hjul lutar när tittade på från fordonets front. Den toe-in av ett hjul är vinkeln hjulen punkt i förhållande till mittlinjen av fordonet. Inriktningen är vinkeln för de bakre hjulen i förhållande till mittlinjen av fordonet.
Front End Alignment

Caster på fronten av 2010 Chevy Equinox bör ställas in mellan 0,75 och 2,45 grader, med ett kors tolerans på 0,75 grader. Camber vinkel på fronten bör fastställas mellan -0,4 grader och +0,75 grader, med ett kors tolerans på 0,75 grader. Den idealiska inställningen för den främre toe-in är +0,2 grader.
Rear End Alignment

camber vinkel på den bakre änden av 2010 Chevy Equinox bör fastställas mellan -0,5 grader och +0,75 grader. Caster är inte justerbar på den bakre änden. Den bakre toe-in kan variera från 0,1 grader till 0,2 grader. Den dragkraft Vinkeln bör vara 0,2 grader. Korrigera toe-in på främre och bakre ändar bör automatiskt korrigera dragkraft vinkel och centrera styrningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74116.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.