Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Triumph Spitfire Tech Tips

Triumph Motor Company är en engelsk biltillverkare som grundades 1885 och blev borttaget 1984. En av företagets mest populära modellerna var Triumph Spitfire. Eftersom Spitfire har varit ur produktion sedan 1980 många entusiaster tvingas avsluta sina egna reparationer för att hålla sina Spitfires igång. Om du är ägare av en Triumph Spitfire, det finns flera tech tips du bör veta om. Överhettning

Ett vanligt problem med Triumph Spitfire s är överhettad. Om din Spitfire är överhettad det första du bör göra är att kontrollera din kylvätska och oljenivå. Om din Spitfire fortfarande överhettning, prova att ta bort din främre registreringsskylt. Överraskande som det kan låta, för många Spitfire ägaren är det här har fungerat. Om du bor i en stat men det kräver att du har en främre registreringsskylt du kan också byta ut termostaten, spola kylaren och byt ut kylarlocket.
Krängningshämmare Reparation

Många hetlevrad, på grund av sin ålder, har anti-vingla barer som har urholkats eller bli svag. Du kan välja att köpa nya anti-vingla barer, men det är mycket billigare att använda en annan strategi. Att reparera din vingla barer du kan svetsa stålplåtar till framsidan av A-armarna och fäst sedan krängningshämmare till stålplattor på a-armarna.
Bränslemätare Kalibrering

Ibland kan du behöva kalibrera dina bränslemätare för att få korrekta bränsleavläsningarna för din Triumph Spitfire. När re-kalibrering dock, finns det några tips du bör veta om. Den första är att avsändaren enheten i bränsletanken bara kan passa i en viss position, vilket är tätt mot tanken tätningen. Ett annat tips är att se till att tändningsnyckeln är avstängd innan du ansluter kablarna till den sändande enheten. Om den sändande enheten skapar en gnista kan orsaka en brand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74140.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.