Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar bränslepump i en 1995 Mercury Sable

The Mercury Sable var en medelstor bil i luxuöst tillverkad av Ford Motor Company från 1986 till 2005 års modell år. Den Sable är mycket lik den Ford Taurus, med bara några kosmetiska skillnader som skiljer de två modellerna. I 1995 års Mercury Sable kom med en bas 6-cylindrig 3.0L motor eller en extra 6-cylindrig 3.8L motor, var och en med elektronisk bränsleinsprutning och ett högt tryck elektriska bränslepumpen. Ändra en funktionsstörning bränslepump i detta fordon är en ganska svår uppgift som kräver en viss kompetens och specialiserade verktyg. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Adapterslang 034 till 00.011
Rotunda bränsleförråd tanker 034 till 00.002
Jack står
Shop rag
Fuel skiftnyckel tank avsändare D84P-9275- En sälja Grease
Bränsletrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa polen på Sable batteri med en hylsnyckel. Tryckavlasta i bränslesystemet. Pumpa bränsle från bränsletanken via påfyllningsröret med adapterslang 034 till 00.011 och rotunda bränsleförråd tanker 034 till 00.002.
2

Höj bilen på pallbockar och ta bort påfyllningsröret för bränsletanken. Stötta bränsletanken, och koppla fästbanden för bränsletanken. Koppla bränsleledningarna, luftledningar och elektriska anslutningar från bränsletanken. Koppla ur bränsletanken.
3

Rengör området runt fästa bränslepumpens fästa flänsen på bränsletanken med en trasa. Vrid låsringen för bränslepumpen moturs med bränsletank avsändare skiftnyckel D84P-9275-A, och ta bort låsringen. Koppla bort enheten bränslepumpen ur bränsletanken och ta bort packningen från att fästa flänsen på bränsletanken.
4

Rengör monteringsytorna på bränsletanken. Applicera ett tunt lager fett på den nya packningen, och placera den i bränslet ringsspåret av bränsletanken. Placera monteringen bränslepumpen i läge utan att skada bränslefiltret. Byt ut låsringen så att flikarna på låsringen är under flikarna på bränsletanken. Vrid låsringen medurs med bränsletank avsändare skiftnyckel D84P-9275-A tills låsringen når gränsen för sin rörelse.
5

Montera bränsletanken och anslut bränsleledningar, luftledningar och el anslutning för bränsletanken. Sänk bilen och installera påfyllningsröret. Lägg 10 liter bränsle till bränsletanken och kontrollera bränslesystemet för läckor. Anslut kabeln till den negativa polen på batteriet.
6

Bifoga en bränsletrycksmätaren. Slå på tändningen i tre sekunder och upprepa denna procedur minst fem gånger för att trycksätta bränslesystemet till minst 30 pounds per kvadrattum. Kontrollera att bränslesystemet läcker och koppla bort tryckmätaren. Starta bilen och kolla efter läckor igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74157.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.