Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur tar jag bort en vindruta på en 450SL?

Mercedes började tillverka SL-serien 1954. Du kan spara lite pengar genom att ta bort den 450SL vindruta hemma. Även om du kan ta bort vindrutan själv, kan det vara svårt och det är säkrare att ha en vän hjälpa dig med sin otympliga borttagning. Innan du börjar jobbet, kan du behöva köpa några leveranser på en Biltema. När du har alla de nödvändiga förnödenheter för att ta bort vindrutan, ska jobbet tar ungefär en halv timme att slutföra. Saker du behöver
Wrench handskar
arbete
Pry Tool Review Vindruta tråd Tool Review Assistant med arbetshandskar
Brukskniv
Visa fler instruktioner

1

Dra upp fordonets vindrutetorkare och ta bort muttrarna på baksidan av torkarna, en skiftnyckel. Flytta torkarna sida till sida och dra upp dem och av fordonet. Ställ dem åt sidan.
2

Sätt på arbetshandskar för att skydda händerna. Placera pry verktyget in i vindrutan s gummitätningen och springa runt hela vindrutan för att lossa den. Avlägsna förseglingen med händerna och kasta bort det.
3

in verktyget vindrutan tråden under vindrutan och kör det runt hela vindrutan för att bryta limmet tätningen.

4

Placera dig själv i bilens förarsäte med din assistent utanför bilen, mot vindrutan. Skjut vindrutan ut, med händerna som din assistent fångar den på utsidan.
5

Skrapa bort den gamla uretan lim från vindrutan öppningen, med en mattkniv.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74178.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.