Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en 2001 Isuzu Rodeo bränslepump

Den Isuzu Rodeo var en pickup som tillverkas av Isuzu 1988-2002, då D-Max ersatt det. Den 2001 Rodeo kan ha en fyrcylindrig, 2.2L motor eller en sexcylindrig, 3.2L motor. Alla versioner av 2001 Isuzu Rodeo använder multi-port bränsleinsprutning, vilket kräver ett högt tryck elektrisk bränslepump. Bränslepumpen i dessa fordon är placerad på toppen av bränsletanken, vilket kräver att du tar ut tanken att få tillgång till den. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ordet jack
stödbenet
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort tanklocket, och koppla bränslepumpens relä i reläboxen under huven. Starta motorn och låt den stanna. Dra runt motorn under ytterligare 30 sekunder och slå av tändningen. Töm bränsletanken, och koppla ur kabeln till batteriets minuspol med en hylsnyckel.
2

Koppla ledningarna tanklock och luftledningar från bränsletanken. Avlägsna släpplåten för bränsletanken. Koppla den elektriska kontakten från bränsletanken. Koppla bränslematningsledningen och bränsle returledningen från bränsletanken.
3

höja fordonet med en domkraft och stötta bränsletanken med en pallbock. Lossa bultarna för tanken med en hylsnyckel. Sänk bränsletanken till marken med domkraften. Ta bort enheten bränslepumpen ur bränsletanken.
4

Installera den nya församlingen bränslepumpen till bränsletanken. Anslut bränsletanken och dra åt dess bultar till ett vridmoment av 27 foot-pounds med en momentnyckel. Anslut bränslematningsledningen och bränslereturledning till bränsletanken. Anslut elkontakten till bränsletanken.
5

Fäst skidplate till bränsletanken. Anslut ledningen tanklocket och ventilationsledning till bränsletanken. Anslut kabeln till batteriets minuspol och fylla tanken med bränsle. Starta motorn och inspektera bränsleledningarna är täta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74183.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.