Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är fördelen med en Transmission Service?

Fråga vilken mekaniker och du ska vara säker på att ha din sändning servas regelbundet är ett smart drag och kommer att förlänga dess livslängd. Tjänsten kan vara allt från en grundläggande service check till en trycksatt spolning. Bortsett från det faktum att en flush ersätter den gamla vätskan i din sändning med ny vätska, rengör denna procedur även filtret och systemet, dessutom kan det identifiera mindre transmission problem innan de blir stora problem. Allmänna fördelar

En allmän överföringstjänst innebär att ta bort fluiden pan, byte av filter och packningen, och ersätta en del av transmissionsolja. Enligt Hastighet Lube, förlänger denna rutin tjänsten livslängden på transmissionen. Rent smörjmedel förhindrar tätningar och packningar från härdning, vilket kan orsaka metalldelar att förvränga och ventiler för att sticka.
Full Transmission Flush Fördelar

En flush ersätter alla bilens transmissionsolja. Tryck används för att driva alla de gamla vätskan ut så att det kan ersättas med ny vätska. Flushing gör också ett bra jobb med att städa ut en växellådans inre delar och dess filter.
Upptäcka Transmission Problem

Både allmän service och en flush kan avslöja transmission problem men en flush ger en mer korrekt bild av vad som händer inuti din sändning. Detta beror på att den trycksatta rengöring metod hjälper exponera ruttnande tätningar och sprickor. Det blir billigare att ersätta en gammal tätning eller packning än att vänta på allvarliga skador uppstå och sedan behöva byta ut hela sändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74196.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.