Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur tar jag bort 55 Chevy Springs bakluckan?

Modern bil fönsterglas har halva tjockleken på glaset finns i en 1955 Chevy. Äldre bilar som används i vikt istället för design för att förstärka bilens bygga, ja, dörrar inte längre väger 125 £, och huven och bakluckan inte längre väga 100 kg.. vardera. När bagageluckan hålla upp fjädrarna behöver bytas, kan du hitta det jobb svårt eftersom fjädrarna har en extra stark komposition utformad för att hålla upp en tung trunk däck. Saker du behöver
fin spets torr radera markör glasögon
Säkerhet
Ratchet set
brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

Öppna bålen. Trace runt de två bultarna på båda gångjärnen med en fin spets torr radera markör för att markera korrekt placering av bultarna och stöd i att ersätta stammen däck tillbaka till sitt ursprungliga läge.
2

Sätt på säkerhet glasögon, sedan lossa och ta bort alla fyra bultarna som håller stammen däck till de två gångjärnen med en spärr. Har en hjälpare hålla upp baksidan av bålen däck och inte låta det gå. Lyft försiktigt stammen däck bort från bilen.
3

Använd ett spett för att bända ena änden av torsionsfjäder, på passagerarsidan av bilen, från fångsten skaderegleraren på fjäder monteringskonsol för att frigöra trycket --- mycket lättare nu att fjädern inte uppbära vikten av stammen. Ta bort fjädern armen från själva stammen gångjärn, och ormen den ur hålla fästet.
4

Bänd ena änden av torsionsfjäder, på förarsidan av bilen, från fångst skaderegleraren på våren-fäste för att släppa på trycket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74240.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.