Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man ställer in pallbockar på en Ford Taurus

Att veta hur säkert att lyfta varje fordon och stödja den på pallbockar är viktigt, oavsett vad tillverkare eller modell fordonet. Ford Taurus är inget undantag. Om lyfta en axel på Taurus (fram eller bak), står en enda uppsättning av jack kommer att krävas. Om lyfta båda axlarna, behöver du två uppsättningar av montrar. Dessutom, medan de som levereras från fabriken sax domkrafter för akut vägkanten reparation kommer säkert lyfta Oxen, skulle ett bättre och säkrare alternativ att använda en hydraulisk domkraft. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
6-tums längd på 2-by-4 (eller tjockare) hårda
Hydraulisk domkraft
2 till 4 pallbockar
Show Fler Instruktioner
1

Placera de två stoppklossar mot framsidan och baksidan av ett däck (spelar ingen roll vilken) på motsatt axel från vilken Taurus lyfts först (om höja båda axlarna ).
2

Placera block av trä på vaggan för domkraft och justera den under rocker panel sömmen på Ford Taurus (fram eller bak). Den träkloss förhindrar böjning eller skada rocker panel sömmen Vrid handtaget på jack medurs så långt det går att aktivera den hydrauliska lyften.
3

pumpa handtaget för att höja vaggan och block av trä, och se till att inriktningen av trä och vaggan är centrerad till rocker panel sömmen innan du kontaktar den. Fortsätt att pumpa jack handtaget tills hörnet av Taurus är
4

förhöjd tillräckligt hög för att tillåta stödbenet ställas under det. För framaxel, placera stödbenet (s) under den främre ramen järnväg (ca 10 inches i från rocker panel sömmen) av Taurus. Det finns en ram järnväg vardera för förar-och passagerarsidan sidor, men rälsen körs endast ungefär halva längden av Ford Taurus, så använder järnväg för bakaxeln stöd inte är ett alternativ. För bakaxeln support, placera stödbenet (er) nära domkraften under rocker panel sömmen.
5

Vrid handtaget på uttaget moturs långsamt för att frigöra den hydrauliska spänningen på uttaget och låta Taurus att sakta sänka och kontakta arm stödbenet. Var noga med anpassningen av armen på stativet ligger direkt under den främre ramen järnväg eller bakre rocker panel söm resp.
6

Upprepa proceduren för motsatt sida av samma axel med domkraften och blocket av trä. Om lyfta alla fyra hörnen, lyft motsatt axel och stödja den på pallbockar (en sida i taget) efter en axel är fäst på pallbockar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74246.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.