Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2001 Audi S4 Problem

Även National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) redovisar ingen säkerhet påminner för Volkswagens 2001 Audi S4 från 2010 , har NHTSA rekord av olika teknisk service bulletiner och konsumentklagomål som pekar på problem med denna modell elektriska system , motor , och förarens sidosäten . Elektriska problem

Den 26 januari 2010 utfärdade Volkswagen en Teknisk service bulletin och rapporteras till NHTSA att ägare till 2001 Audi S4 fordon kan få problem med dåligt fungerande tändspolar . Denna fråga skulle kunna leda till att lampan för att varna föraren för en försämring av prestanda . Konsumenternas klagomål till NHTSA visar att missa pixlar i instrumentpanelen kan hålla föraren från att kunna läsa säkerhetsföreskrifter .
Motorproblem

Flera konsumenter har klagat till NHTSA att deras 2001 Audi S4 fordon har upplevt kylvätska läcker in i motorn. Om inte repareras , kan detta leda till motorhaveri . En teknisk tjänst Bulletin utgavs 2005 av tillverkaren , men som av 2010 , har ingen minns utfärdats .

NHTSA har fått
Seat Problem flera klagomål från konsumenter om förarens sidosäten gunga i 2001 Audi S4 -modeller . En konsument rapport visar att ett år efter att ha sätesskenorna och ram ersatts av återförsäljaren , har samma problem återuppstått . Inga tekniska servicebulletiner eller återkallelser har utfärdats för att åtgärda detta problem och med 2010 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74258.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.