Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Auto Starter Information

Eftersom en auto starter är ansvarig för att veva din motor , kan fel i denna del lämna dig utan transport . Strömförbrukning , testmetoder och andra tips kan alla vara fördelaktigt auto starter information. Strömförbrukning

Mängden ström som en starter drar varierar beroende på dess typ . En väl fungerande startmotor kan dra upp till 150 ampere samtidigt veva ett fordon med en fyrcylindrig motor . I större fordon med V8-motorer , kan börja rita över 200 ampere under igångsättning .
Testa

Använda ett batteri , kablar jumper , och en stor storlek bänkskruvstycke att säkra det kan du testa en starter efter att ta bort den från bilen . Genom att ansluta startmotorn till batteriet med startkablar , kan du studera den hastighet med vilken starter motor snurrar för att avgöra om det snurrar för långsamt och behöver bytas ut .
Tips

Förrätter ofta felaktigt misstänks vara orsaken till motorer som inte startar . För att undvika att köpa en ny starter när du inte behöver det , bör du göra vissa andra kontroller först , t.ex. på batteriet . Spänning tester på batteriet kommer ibland avslöja att det saknas den nödvändiga spänningen för att driva upp din förrätt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74263.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.