Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar bränslepump i en 1991 Z28 Camaro

Chevrolet Camaro är en muskelbil som har varit i kontinuerlig produktion sedan 1967. Den 1991 Z28 Camaro är en tredje generationens Camaro som Chevrolet tillverkade 1982-1992. Detta var den första generationen av Camaros att komma utrustad med bränsleinsprutning. Den 1991 Z28 Camaro används multi-port bränsleinsprutning, vilket kräver en högtrycks bränslepump. Att ersätta bränslepump för denna bil måste matcha motorn, vilket kan vara en åtta-cylindrig 5,0-liters motor eller en åtta-cylindrig 5,7-liters motor. Saker du behöver
Hylsnyckel
sifonslangen
Bensin container
Jack står
butik trasa Review verktyg J-24187
Visa fler instruktioner

1

Lossa sladden till den negativa polen på batteriet, med en hylsnyckel. Lossa tanklocket på bränsletanken för att lätta på trycket i bränsletanken.
2

Placera en sifon slang i påfyllningsröret av bränsletanken. Sifon så mycket bränsle som möjligt i en behållare godkänd för bensin. Höj bilen på pallbockar. Avlägsna nackskydd för tanklocket och ta bort bakaxeln. Lossa skruvarna på avgasrör med en hylsnyckel och ta bort avgasrören från grenröret. Koppla bort värmeskölden för avgassystemet med en hylsnyckel. Rengör rör och slangar för bränslesystemet runt bränsletanken med en trasa. Leta församlingen bränsle avsändaren på bränsletanken. Huvuddelen av denna enhet är inne i bränsletanken, medan dess slang och elektriska anslutningar är åtkomliga från toppen av bränsletanken. Koppla slangarna till bränsle-monteringen, och ta bort den elektriska anslutningen för bränslet avsändaren. Stötta bränsletanken och ta bort bultarna för banden bränsletanken. Ta bort remmarna bränsletanken och bränsletank från fordonet.
3

Rengör området runt bränsle-monteringen med en trasa. Vrid kvarhållningskammen på bränsle sändande enheten moturs med verktyg J-24187, och ta bort kvarhållningskammen. Ta det bränsle sändande enheten från bränsletanken och kassera O-ringarna. Lossa bränslepump från bränslet sändande enheten.
4

Fäst den nya bränslepumpen till bränslet sändande enheten. Placera en ny O-ring i spåret på bränsletanken, och placera en ny O-ring på matarröret av bränslet sändarenhet. Se till att silen på bränslepumpen är horisontell och inte hindrar rörelsen hos flottörarmen på bränslets sändarenhet. Vik silen försiktigt för att undvika skador när du placerar bränslet sändande enheten i läge på bränsletanken.
5

Fäst kvarhållningskammen på bränsle avsändaren enheten genom att vrida det medurs med verktyget J-24187. Anslut värmeskölden och avgasrör för avgassystemet. Anslut bränsletanken och sänka bilen. Fyll bränsletanken och skruva fast locket på bränsletanken. Anslut kabeln till den negativa polen på batteriet med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74264.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.