Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Fil ett Florida Auto Lås citron lag

Om du köper en bil i Florida och anser att det är en citron, kan du kanske få upprättelse genom statens citron lag. Innan du kan göra ett påstående, måste bilen uppfylla vissa krav. Floridas citron lag gäller endast nya fordon. Används eller certifieras begagnade fordon omfattas inte. Instruktioner
1

bekräfta att fordonet köptes i Florida. Om du köpt en bil i en annan stat och flyttade till Florida, gäller Florida citron lag inte. Fordon som köps av staten omfattas enligt citron lag i den stat där fordonet köptes.
2

reda på om din bil är täckt av Florida citron lag. Lagen omfattar nya hyrda eller köpas privata personbilar. Det omfattar inte fordon över 10.000 pounds, motorcyklar, mopeder eller den levande delen av fritidsfordon. Den levande delen av fritidsfordon inkluderar system såsom VVS, generator, kylskåp eller någon annan del av RV som inte används för transport.
3

Dokument bilens defekten och försöker tjänsten att reparera problem. Om du vill lämna ett framgångsrikt anspråk citron lag i Florida, måste du ha skriftligt bevis på försök att reparera den felaktiga delen. Förutom att föra register över bilens reparationer, hålla koll på hur många dagar det fordon var i verkstaden. När fordonet har varit i verkstaden i över 15 kumulativa dagar (det behöver inte vara 15 dagar i rad), är det dags att ta det till nästa steg.
4

Meddela tillverkaren av bilens defekten. Efter att ha passerat 15-dagars reparation milstolpe, skicka ett brev till tillverkaren att underrätta den om problemet. Du kan antingen bygga din egna brev och skicka det med kopior av din reparation dokumentation, eller använd Florida formulär Defect Anmälan kan hämtas från Florida justitiekansler webbplats (se Resurser). Skicka brevet via certifierade post och begära ett kvitto.
5

Skicka in auto för inspektion. När tillverkaren underrättas av citron lag defekt, har det möjlighet att inspektera fordonet och försök försöka reparera problemet. Om tillverkaren inte kan åtgärda problemet, kan du välja att få en återbetalning eller en ersättare fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74277.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.