Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är en VW IRS Transmission ?

En VW IRS , eller Volkswagen delad bakaxel , växellåda är en speciell typ av överföring som kan hittas i flera modeller av Volkswagen bilar , särskilt Volkswagen Beetle . Historia

IRS , eller individuell fjädring bak , var transmissionssystem först introducerades till bilindustrin 1968 , kommande medföljer halvautomatiska Volkswagen Beetle . Under 1969 har samtliga Skalbaggar i USA utrustas med IRS , och i 1971 , följde andra länder efter. Under åren sedan dess har IRS har blivit en bil branschstandard .
Funktion

En IRS är en typ av bil fjädringssystem som gör att två bakhjul som är på samma axel för att flytta i höjdled utan att påverka varandras position . Hjulen snurrar i samklang med varandra , men höjer ett hjul minskar inte den andra som den skulle om hjulen var knutna .
Fördelar

en av de viktigaste fördelarna med denna typ av överföring är att det ger en mycket säkrare , mjukare körning och bättre hantering . Eftersom IRS är inställd så att den vertikala rörelsen av ett hjul inte påverkar den vertikala rörelsen av andra , orsakar gupp i vägen inte båda hjulen att flytta .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74284.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.