Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en motorcykel Tool Belt Adjustment

Motorcykel Bältesjusteringsanordningarna verktyg är utformade för att justera spänningen och anpassning till din motorcykel bälten. Utföra denna justering själv kan hjälpa dig att bättre förstå mekaniken i din motorcykel och hjälpa dig att lösa eventuella problem som uppstår med remmarna på din motorcykel. Justering är lättare om du är van vid att använda ett verktyg bälte justering. Saker du behöver
verktyg bälte justering från 4 betongblock
Jack (tillval) katalog liten tegelsten
Silver permanentmärkare
Måttband eller linjal
Visa mer Instruktioner
1

Stand din motorcykel i upprätt läge med ett cykelställ och fyra betongblock. Säkra sin position med blocken på båda sidor av den främre däcket så att motorcykeln inte gunga fram och tillbaka medan du arbetar med den.
2

Placera transmissionen i friläge och höja den bakre däcket genom att placera ett betongblock eller domkraften under bakvagnen. Du kommer att behöva den bakre däcket ska kunna snurra fritt för att kontrollera remspänningen.
3

Rotera bakhjulet och mäta de snäva fläckar av bältet. Notera böjningen av bandet när du vrider den bakre däcket på fyra ställen. Mät avböjningen med ett måttband eller en linjal ungefär halva avståndet mellan de främre och bakre kedjehjul på den nedre delen av bandet. Notera det stället på bandet och markera detta område med din silver permanent markör.
4

Justera hjulinställning om vänster och höger spår är inte på samma märken eller ställning i svingen. Tänk på att göra detta innan du justerar bältet.
5

Använd spänningsprovaren att driva upp bältet i centrum underifrån, med 10 pounds av trycket (anges på verktyget), med maximalt utslag av 1,5 mm till 4 mm på framsidan av svängarmen tvärgående rör. Upprepa på de områden som du har markerat med silver markör. Justera bältet som behövs för din motorcykel specifikationer

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74314.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.