Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Komponenterna i Oldsmobile Alero Pannlampa

Strålkastaren är en serie komponenter som gör det möjligt för föraren att se under nattrafik samt signal andra förare av en kommande sväng eller filbyte. Det finns fyra komponenter till strålkastaren på en Oldsmobile Alero. Till skillnad från strålkastarna i liknande fordon under den tid den Alero producerades (1999 till 2004), använder Alero en enda strålkastare på varje sida i motsats till flera lampor på varje sida. Strålkastarhus

strålkastaren bostäder är den viktigaste komponenten för systemet, att inhysa halvljus, helljus och blinkers lampor. Den Oldsmobile Alero använder ett enda stycke montering, en på varje sida, i stället för en separat enhet för normal körning ljus och sidomarke på varje sida. Den bakre av strålkastaren höljet har två gängade bultar som används för att justera läget av lamporna genom justering av en mutter på pinnbulten.
Låg Beam Bulb

halvljus Glödlamporna är placerade i centrum av den strålkastarenheten. Dessa lampor används för körning under normala nattförhållanden och kopplas på med den multifunktionella knappen till vänster om rattstången. Dessa lampor är numrerade 9006 av alla företag som säljer denna lampa i butiker. På baksidan av lampan är en elektrisk kontakt som fungerar som anslutningspunkt för kabeldragning.
High Beam Bulb

helljus Glödlamporna är placerade i strålkastaren montering, närmare mitten av bilen. Dessa lampor används för körning under extrema väderförhållanden under natten och slås på med hjälp av multifunktions-omkopplaren till vänster om rattstången. Dessa lampor är numrerade 9005 av alla företag som säljer denna lampa i butiker. På baksidan av lampan är en elektrisk kontakt.
Turn Signal Bulb

blinkers Glödlamporna är placerade i strålkastarenheten på ytterkanten, omfattas av en bärnstensfärgad lins på monteringen. Dessa lampor används för att signalera svängar till andra förare. De slås på genom att dra ner eller upp den multifunktionella omkopplaren till vänster om rattstången. Dessa lampor är numrerade 3156 och 3157 av alla företag som säljer denna lampa i butiker. På baksidan av lampan är en elektrisk kontakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74315.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.