Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en bränslepump på 1991 Mazda 626 LX

Mazda 626 är en serie bilar tillverkade av Mazda för exportmarknaden 1979-2002. I 1991 års Mazda 626 var en medelstor bil, och LX beteckning indikerar en trim nivå i Förenade kungariket. Motorn för 1991 Mazda 626 använder bränsleinsprutning, vilket kräver bränslepumpen för att leverera trycksatt bränsle. Bränslepumpen för detta fordon är tillgänglig från det bakre passagerarutrymmet. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

starta motorn, och ta bort den anslutningshållare under vänstra sidan av instrumentpanelen. Låt motorn stall, och vrid av tändningen. Anslut reläkontakt.
2

Lossa sladden till den negativa batteripolen med en hylsnyckel. Tryck klippet på varje ände av baksätet för att lossa dynan, och ta bort den bakre sittdynan. Avlägsna den elektriska kontaktdonet för bränslepumpen montering. Ta bort skruvarna på luckan för bränslepumpen montering och öppna luckan.
3

Lossa bränsleledningarna från bränslepumpen församling, och ta bort skruvarna på bränsle pumpenhet med en hylsnyckel. Kasta den gamla packningen för bränslepumpen montering. Koppla den elektriska anslutningen för bränslet sändande enheten och ta bort monteringsmuttrarna för bränslet sändande enheten. Koppla bort bränslet sändande enheten från bränslepumpen.
4

Fäst bränslet sändande enheten till den nya bränslepumpen och fäst monteringsmuttrarna för bränslet sändande enheten med en hylsnyckel. Anslut elkontakten för bränslet sändande enheten, och placera en ny packning på bränsletanken. Montera aggregatet bränslepumpen i bränsletanken och skruva fast fästskruvarna för bränslepumpen montering. Fäst bränsleledningarna till bränslepumpen församling.
5

tillbaka åtkomstskyddet, och fäst skruvarna för luckan med en hylsnyckel. Anslut elkontakten till bränslepumpen församling, och ersätta den bakre sittdynan. Anslut kabeln till den negativa batteripolen, och starta motorn. Kontrollera att bränslesystemet är tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74338.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.