Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en bränslepump på en 1970 Pontiac 350

En Pontiac 1970 350 är en gemensam term för en 1970 Pontiac Firebird med en 350-kubiktum motor. Denna bil som används en mekanisk bränslepump med en enda åtgärd membran för att leverera bränsle till motorn. En tryckstång mellan kamaxeln och bränslepumpen vipparmen driver bränslepumpen. Bränslepumpen i en 1970 Pontiac Firebird är inte justerbar eller repareras, så du måste byta ut den när den misslyckas. Saker du behöver
Clamp
Hylsnyckelsats
3/8 bult
Visa fler instruktioner
1

kopplar ned linjen bränsle intaget och bränsleutlopp linje från bränslepumpen på den nedre högra sidan av motorn. Stäng den öppna änden av bränsle intaget linje med en klämma.
2

Ta bort skruven från höger främre infästning boss med en hylsnyckel. Fyll detta hål med en längre 3/8 tums bult att hålla tryckstången för vipparmen på plats.
3

Lossa bultar och brickor för bränslepumpen med en hylsnyckel . Loss bränslepumpen och packningen från motorn.
4

Coat de samverkande ytorna hos den nya bränslepumpen och motorn med sealer. Installera den nya bränslepumpen och packningen till motorn, och bifoga de bultar och brickor för bränslepumpen.
5

Ta bort den tillfälliga skruven i den högra främre infästning boss, och anslut den permanenta bulten med en hylsnyckel. Ta bort klämman från bränslet intag linjen, och anslut bränsleledningarna till bränslepumpen. Kontrollera att bränslesystemet är tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74339.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.