Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att bogsera en F-150 Pickup Truck

Det bästa sättet att dra en Ford F-150 är på ett lastbilsflak. Eftersom Ford F-150 är främst en bakhjulsdriven bil, presenterar det några unika utmaningar när det måste bogseras. Först måste en bärgningsbil som inte har en flak vinsch bakhjulen stället för framhjulen. Problemet med detta scenario är att det lämnar framhjulen fria att vända, vilket kan orsaka skador på F-150 och bärgningsbil om hjulen plötsligt vända medan bogsering pågår. Instruktioner
1

Kontrollera att lastbilsflak är åtminstone en medeltung lastbil kan stödja £ 5500 eller mer. Förklara för bogsera företag eller bogsera-lastbil hyra företag som du kommer att bli bogsering en F-150 och be om en medeltunga eller högre vikt betygsatt bärgningsbil.
2

Sänk flak av fiberkabel lastbil med flak hydraulik-systemet så att det blir en ramp. Om möjligt, kör Ford F-150 uppför rampen och parkera bilen och dra åt parkeringsbromsen. Om det inte är möjligt att köra F-150, som lastbilen till neutral och använda bärgningsbil s vinsch att dra F-150 på de flak bakhjulen först för att undvika skador på transmissionen.
3

Säkra trucken på baksidan av flak genom att ansluta bogserlina truck vinsch till F-150 och säkra däck med kedjorna genom hjulen och låsta till sidorna av flak och dras åt, eller låsa F -150 på plats med hjälp av metallplattor underläggskilar. Se till att baksidan av flak är platt i upprätt läge, koppla ur hydrauliken, och låsa sängen innan du börjar köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74354.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.