Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en cylinder Clutch master på en 1991 Accord

När kopplingspedalen på din Honda Accord blir mjukt, det finns en god chans att du upplever en defekt cylinder koppling master. Om de lämnas därhän i denna punkt, är det bara en tidsfråga innan huvudcylindern helt misslyckas och du kommer inte att kunna flytta bilen. Om du har ett par timmar och minimala verktyg, kan du byta ut cylindern koppling master hemma. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Rags
Ny koppling huvudcylinder
Kopplingsvätska
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln från negativa terminalen på bilens batteri. Detta är ett viktigt första steg i en bil reparation på grund av risken för elektriska stötar.
2

Dra sprinten ligger ungefär halvvägs upp kopplingspedalen församling. Medan du är under instrumentbrädan, måste du också ta bort pedalen stiftet från oket.
3

Leta huvudcylindern på motorrummet sidan av brandväggen. Vrid skruvarna moturs för att ta bort dem från brandväggen så att du kan ta bort den felaktiga huvudcylindern.
4

bort hydraulslangarna från huvudcylindern. Kontrollera att du har trasor på din arbetsyta så att du minimerar röran läcker kopplingsvätska.
5

Place de hydrauliska ledningarna på nya huvudcylindern och installera huvudcylindern på brandväggen. Vrid medurs för att ordentligt dra åt dem.
6

Sätt pedalen sprinten i oket och sprinten i kopplingspedalen församling.
7

Fyll fluidreservoaren med kopplingsvätska, men inte sätta på locket på behållaren. Tryck ner kopplingspedalen flera gånger att utvisa eventuella luftfickor från de hydrauliska ledningarna och fylla på behållaren med mer vätska. När du har blött linjerna, tillbaka locket och dra åt den.
8

Anslut batteriet för att slutföra reparationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74364.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.