Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Montera Strålkastare för en Ford

Ford fordon har två typer av strålkastare: stora i ett stycke lampor, som kallas sealed beam strålkastare samt sammansatta strålkastare, som har lampor som kontakten i glaset huset från baksidan av strålkastaren. Trasiga sealed beam-strålkastare kan inte repareras. Sammansatta strålkastare, dock kan ersättas på bara några minuter. Saker du behöver
Headlight
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av strålkastare: en två-ljussystem som kommer att ha lågt och högt balkar i en enhet, eller en fyra-ljus del, som har separata och halvljuset tänds. Sealed beam-strålkastare kan vara antingen fyrkantig eller rund.
2

Ta trim strålkastarhuset genom att lossa skruvarna som håller den på plats. Ta bort låsringen genom att lossa skruvarna medan du håller baksidan av lampan på plats. Sänk den från ramen och dra den från baksidan (tre stiften på en två-ljussystem, två stiften på en fyra-ljussystem). Ta inte bort de två syftar skruvar, en på toppen eller botten i bostadshuset och annat på sidan. Båda är fjäderbelastade och inte håller låsringen på plats.
3

Rengör trim, låsringen och uttag att den nya lampan kommer att sitta i. Se till att det inte finns någon korrosion och trådarna på stickkontakten är i gott skick.
4

Koppla in den nya strålkastare och skjut ljuset i uttaget. Se till att skriva på strålkastaren är högst upp när du trycker på ljuset i uttaget, vilket har spår att navigera lampan på plats, vägleda knölar på toppen av lampan i sockeln.
5 < p> Skruva fast skruvarna på plats, medan du håller den nya strålkastare på plats. Skruva trim på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74393.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.