Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur kan vi minska ljud från däcken på en Infiniti G37 Coupe

Den Infiniti G37 var avsedd för en bekväm och tyst gång. Däck buller kan vara ett problem med någon bil, oavsett hur lyxig bilen är. Du kan räkna ut vad som behövs för att minska ljud från däcken på din G37 med några få enkla steg. Du kommer att finna att minska däckbuller är verkligen en process för eliminering. Räkna med att spendera ungefär en timme att hitta vad som orsakar däckbuller. Du kan arbeta på din Infiniti rätt hemma och komma med den rätta lösningen. Saker du behöver
trä eller plast blocket
Stock Infinity domkraft
stödbenet
Infinity lug skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Hitta en bekväm plats att arbeta på din bil och ställa nödbromsen.
2

Placera en trä eller plast block bakom ett av däcken du inte arbetar på att hålla bilen från att rulla.

3

Placera stock car jack under den främre uttaget plats på bilen, under ramen eller axel.
4

Jack upp framdäcket och placera en pallbock under axeln eller ram av bilen för ökad säkerhet.
5

Kör din hand runt slitbanan på däcket för att känna sig för ojämn förslitning. Om du hittar ojämnt slitage på däcken, är detta förmodligen orsaken till din ljud från däcken och du bör gå vidare till nästa steg. Om du märker att däcken bär jämt, då är det troligt att slitbanemönster på dina däck är bullriga. Du kan överväga att byta till ett nytt däck.
6

Flytta till den bakre däcket, känner slitbanan och inspektera det. Om den bakre däcket är smidig, då du kommer att fortsätta att rotera däcken så att framdäcket kommer att vara på baksidan och den bakre däcket på framsidan. Sänk domkraften i fronten så att bilen är uppburen på stödbenet. Palla upp bakre däcket.
7

Använd rörtång för att ta bort muttrarna på fram-och bakhjulen genom att skjuta skiftnyckel över muttrarna och vrida moturs.
8

Rotera däcken på den sidan av bilen så att den främre däcket på baksidan och den bakre däcket på framsidan, åt alla muttrarna med rörtång
9

Upprepa. ovan rotation steg för den andra sidan av fordonet om du tycker att den andra framdäcket har ojämnt slitage och bakhjulet är slät. Det kommer att ta miles av körning för däcken med ojämnt slitage att jämna ut och inte orsaka väg buller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74424.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.