Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur felsöker jag Monitor däcktrycket på en 2004 Chevy Tahoe?

Om du kör på vägen i din Chevy Tahoe och du märker en lampa på instrumentpanelen för "däck misslyckande" eller "lågt däcktryck" du kan bli förskräckt. Idag är fler och fler fordon som tillverkas med monitor däcktryck kallas TPMS. De TPMS var avsedd för körsäkerheten eftersom de flesta människor aldrig tar sig tid att ens titta på sina däck eller kolla lufttrycket. Lågt lufttryck i ett däck är den främsta orsaken till däck misslyckande och kan leda till olyckor. Om du har ett TPMS monitor som inte fungerar korrekt, kan du felsöka den med några få enkla steg. Saker du behöver
Lufttrycksmätare
TPMS dator scanner
Visa fler instruktioner
1

Gå runt din Tahoe och titta på varje däck för att se om någon av dem ser låg.
2

Skjut lufttrycksmätare över varje ventilspindeln att kontrollera varje däck och se till att den är fyllda till rätt psi. Korrekt psi noteras på bildörren. Aldrig gå genom den högsta inflationen noterades på däcket. Du måste alltid gå efter vad som anges på bildörren. Felaktig inflation gör att TPMS enheten att flagga ett problem.
3

Ta din TPMS dator scanner ur lådan och bekanta sig med de inställningarna. Du kommer att behöva trycka på knapparna på framsidan för att hitta ditt märke och modell av bil. Tryck på knappen för att gå in i sökläget och gå runt till varje däck. Tryck på knappen vid varje däck tills du får en indikation på att skannern inte kan hitta den TPMS enheten. Detta är den enhet som behöver ändras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74426.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.