Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur till Mount Low-Profile Auto Däck

Många bilar idag är utformade med lågprofildäck, vilket förbättrar hantering och support på vägarna. Lågprofildäck kan vara svårt att installera eftersom deras sidoväggar sitta så låg på marken. Sidoväggen erbjuder inte mycket flexibilitet, vilket gör för en hård borttagning. Du kan ändra dessa lågprofildäck utan mycket krångel med speciell utrustning. De flesta nyare fälg klämma däck maskiner har funktionaliteten att montera lågprofildäck. Saker du behöver
Ögonskydd
Handskar
Modern fälg klämma däcket maskin
Wheel
Lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Sätt på ögonskydd och handskar.
2

Bekanta dig med fälg klämma däcket maskin. Du bör finna det ganska självförklarande eftersom varje fungerande pedal och spak har pilar och etiketter. Lägg märke till att den har en skylt med klämmor där hjulet kommer att sitta och att det har en vulst brytare på sidan. Maskinen har en installation arm och en inflation slang att pumpa däcken till rätt nivå pund. per kvadrattum (psi). Kanten klämma Maskinen har också en press arm för att driva däcket nedanför drop center för att göra det enkelt att installera en låg profil däck.
3

Lyft hjulet upp på plattan , och tryck på pedalen som låser klämmorna till hjulet. Lyft upp dina däck, och titta på båda sina sidor. Du kommer att märka en pil eller en anteckning om däcket har en sida som ska vara vänd utanför. Leta efter instruktioner skrivna på däcksidan.
4

Skjut den första strängen av däcket på fälgen med kraft i en gungande rörelse. Du bör kunna helt enkelt skjuta den första pärlan på hjulet för hand.
5

Swing armen däck installation över och läget däcket mellan chefen för installatören och med en lutning på hjulet . Tryck pedalen som kommer att rotera på plattan för att förflytta däcket på fälgen. Skjut ut trycket armen, och använda spaken för att pressa däcket ned och håll den under drop center pärlan av hjulet medan plattan vänder och tills du har installerat däcket på hjulet.
6 < p> Pumpa däcket med en inflation slangen genom att trycka den på ventilspindeln och trycka på inflationen pedalen. Titta på däcket för att hitta den korrekt uppblåsning, och fyll den till detta antal. Kontrollera psi med din ringtryckmätaren.
7

Tryck på pedalen för att frigöra klämmorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74427.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.