Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Automatisk växellåda Repair

Du kan lätt skada auto hjul genom olyckor , stävja eller allmänt slitage . En scuffed fälg eller en kombination av repor kan göra ett hjul ser fula , men det är fullt möjligt att återställa skador billigt. Förberedelse
p Det är viktigt att ha en ren arbetsyta , så tvätta hjulen ordentligt innan du börjar arbeta . Sand hjul med P320 slippapper för att ge en effektiv nyckel , och du måste lägga spot kitt till mindre bucklor och ojämnheter . Du kan gnida fläcken kitt till markytan efter det torkar .
Priming

Mask hjulet med maskeringstejp och papper . Använd två fulla skikt av fordonsindustrin primer för att täcka hela hjulet och låt den torka i enlighet med tillverkarens anvisningar . När grundfärgen har torkat , gnugga ner det försiktigt med en mjuk slipplatta för att tillhandahålla en nyckel för färgen .
Målning

Du måste ansöka måla med flera ljus rockar . Wheel silver har en tendens att sjunka ner eller köra om du använder den på hög volym . Kontrollera hjulet under målningen processen för att säkerställa alla dolda områden får en tillräcklig beläggning av färg . Låt hjulet torka helt innan avslöjandet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74435.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.