Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur leverera en sändning

Shipping en transmission kan verka som en utmanande pärs, men om du packar den på rätt sätt och levereras med rätt företag, bör din sändning nå sin destination. Men, behöver du utföra vissa åtgärder när man paketerar upp överföringen för att säkerställa att rederiet kommer överens om att ta det. Saker du behöver
Pallet
Transmission-specifik låda (tillval) katalog Kraftiga sjöfart remmar
Stretch plastfolie (tillval) katalog Plastskrapa
Visa mer instruktioner
en

Töm all vätska från transmissionen. Se till att den är helt torr innan leverans. Ta bort onödiga delar såsom skift konsolen och hastighetsmätarskruven, och alla andra delar som lätt kan brytas under transporten. Placera objekt i en låda och ställa lådan inuti bellhousing. Sätt fast lådan så att den inte lossnar under transport.
2

Skrapa överdriven olja eller "gegga" från växellådan med en plast skrapa verktyg. Om du skickar en komplett sändning, placera överföringen insidan av en låda som har utformats särskilt för sjöfarten sändningar. Rem lådan ordentligt till en robust pall. Alternativt rem transmissionen direkt till pallen utan att använda en transmission-specifik låda. Skriv ditt namn, returadress och telefonnummer på en fraktsedel. Fäst etiketten på lådan eller direkt till sändningen.
3

Kontakta ett välrenommerat rederi som FedEx, United Parcel Service eller Greyhound PackageXpress att bekräfta att bolaget kommer att acceptera din sändning. Fråga om den beräknade tiden för leverans och överväga att försäkra din försändelse.
4

Ladda pall som innehåller din sändning på baksidan av ditt fordon och tar överföringen till rederiet. Säkerhetskopiera din bil upp till lastkaj. Fråga rederiet om en truckförare är tillgänglig för att ta bort pallen från baksidan av ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74445.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.